2 Temmuz 2012 Pazartesi

istocsepeti.com



Çay kazanı siparişinizi  www.istocsepeti.com adresinden verebileceginiz gibi  0212 659 84 34 veya 0554 583 53 73 numaralı telefonları arayarak da çay kazanı siparişlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Çay Kazanı sanayi tipi endüstriyel mutfak ürünlerinde ve işyerleri için vazgeçilmez paslanmaz çelik ve ce belgeli garantili ürünlerdir.


Çay makinası kategorisinde satışını yaptığımız çay otomatları ve çift musluklu çay makinalarının tamamı 2 yıl garantili olarak satılmakta ve müşteri memnuniyeti en üst seviyede tutulacak şekilde hizmet verilmektedir. Çay otomatı almak isteyen müşterilerimize bizim tavsiyemiz Signature Çay Otomatlarıdır. Bu ürünü tavsiye etmemizdeki en önemli faktörler arasında ürünün paslanmaz çelik olması ve kullanım kolaylığı yanında çay makinesi garanti süresi bittikten sonra arızalandığında çok uygun fiyatlarla tamir edilebilir olması ve yedek parçalarının bulunabilir olmakla birlikte fiyatları oldukça makul bir şekilde satılıyor olmasıdır. Örnek verecek olursak signature çay makinesi yedek musluklarını 5 tl karşılığında satın alarak kendiniz çok rahat bir şekilde montajını yapabilirsiniz. Signature çay otomatları CE belgesine sahip olmakla birlikte 304 paslanmaz çelikten üretilen bir gövdeye de sahiptirler.
















  Çay kazanları arasında elektrikli çay kazanları ve tüplü çay kazanlarıyla birlikte doğalgazla çalışançay kazanlarını da sayfamızdan inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Çay kazanları arasında hem elektrikle ve hemde tüple çalışan ve aynı zamanda hem elektrikli çay kazanı ve doğalgazlı çay kazanları satılmaktadır. Çay kazanları arasında satışı yapılan Remta Çay kazanı markasına ait servis noktaları neredeyse bütün şehir merkezlerinde bulunmaktadır. Almış olduğunuz çay kazanları 2 yıl üretici garantili olarak satılmaktadır. Çay kazanlarının tamamı sıfır ve orjinal ambalajında adresinize kadar teslim edilmektedir. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder