22 Haziran 2012 Cuma

markozi.com 3 KİŞİYE HARİKA ÜRÜNLER VERİYOR

Markozi.com SİZ BLOG TAKİPÇİLERİMİ UNUTMADI

Markozi Hakkında


         Markozi; kişisel bakım, kozmetik ve sağlık ürünlerine tek bir çatı altında özel indirimlerle ulaşmak isteyen tüketicilerin talepleri sonucu doğdu. 

         Vichy, Murad, La Roche Posay, Avene, Chicco ve daha birçok markayı bir araya getiren Markozi, temsilciliğini yaptığı dünyaca ünlü markaların ürünlerini sizlere bir arada ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor. 

         İnternette alışveriş hizmeti vermek için gerekli tüm güvenlik gereksinimlerini azami düzeyde sağlayan Markozi, Ücretsiz Kargo ve Jet Gönderi seçenekleriyle de büyük takdir topladı. Siparişleri göndermekte kullanılan kargo ambalajları; siparişi verilen ürünleri sağlıklı, temiz ve deforme olmamış bir şekilde sahibine ulaştırmak için özel olarak tasarlandı. 

         Markozi deposunda özelliklerine göre ayrı alanlardaki son derece sağlıklı ortamlarda muhafaza edilen ürünler kesintisiz müşteri memnuniyeti anlayışının bir parçası olarak gelişmiş stok takip programlarıyla sürekli kontrol altında tutulmakta.

           Sürekli büyüyen müşteri hizmetleri kadrosu, web sitesi ziyaretçilerine ve müşterilerine kozmetik ve kişisel bakım ile ilgili tüm konular yanında sipariş süreçlerinde de baştan sona danışmanlık ediyor. Markozi'nin müşteri hizmetleri alanındaki uzman personeli, kişisel bakımına özen gösteren kozmetik kullanıcılarına daha fazla yardımcı olabilmek için sürekli ürün ve hizmet içi eğitimlerden geçiriliyor.
Markozi ile keyifli alışverişler!



Markozi işbirliği ile kampanyamızdan kazanacağınız harika ürünler

1 KİŞİ  Caudalie Gentle Cleanser 200ml


1 KİŞİ  Caudalie Gentle Water 200ml



1 KİŞİ Bioderma Sebium AKN Cream 30 ml

KAMPANYA ŞARTLARI
  • Markozi Age Kozmetik Facebook sayfasını beğenmek.  Sayfada ki güncel bir paylaşımı beğenip paylaşmak
  • Markozi.com Bir fırsat ürün linkini facebookta paylaşmak
  • Kampanyamızı facebook twitter veya bloglarınızda duyurmak.
  • Markozi.com'a üye olmak
  • Tüm şartları yerine getirdiğinize dair paylaşım linklerini ve adınızı soyadınızı e-mail adresinizi yorum olarak bırakmak.
  • Şartları yerine getirmeyenler çekilişte çıksa dahi kazanamayacaktır.


Kampanya Bitiş Tarihi:15 TEMMUZ

KARGO ÜCRETİ FİRMAYA AİTTİR

BOL ŞANSLAR