6 Haziran 2012 Çarşamba

Klimadakampanya.com 3 KİŞİYE HEDİYE VERİYOR

Klimadakampanya.com SİZLERİ MUTLU EDİYOR
         


http://www.klimadakampanya.com/  AYA Grup İklim Teknolojileri A.Ş markasıdır.
Aya Grup İklim Teknolojileri A.Ş iklim teknolojileri alanında hizmet vermek üzere kurulmuştur.Teknolojiyi ve sektörü yakından takip etmesiylebünyesine güvenlik sistemleri, marin ve mobil çözümlerini de dahil etmiştir. Halen bu 3 ana dalda faaliyet gösteren şirketimiz, satış ve satış sonrası teknik hizmet alt yapısı ile sektörün önde gelen firmalarından olmayı hedeflemektedir. Gücünü uzun yıllar sektör deneyimine ve çalışma azmine borçlu olan genç, dinamik kadrosuyla her zaman daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

İklimlendirme Sistemleri
VRF sistemler, ısı pompaları, klima santralleri, ev ve ofis klimaları gibi iklimlendirme dallarında satış ve satış sonrası hizmetler veren şirketimizde satış ve makine mühendisleri, iklimlendirme tekniker ve teknisyenleri başrol oynamaktadır. Hizmet verdiğimiz her alanda öncelikle müşterilerimizi bilgilendirir, doğru ürünleri seçmelerini sağlarız. Hem doğaya dost, hem enerji verimliliğini ön planda tutarak en ekonomik ve verimli çözümler ile hayatınızı kolaylaştırırız.

Mobil & Marin Sistemleri
Mobil buzdolapları ile sektöre giriş yaptıktan sonra engin bir ürün yelpazesi olan marin sektörünü de yakından takip etmeye başladık.Mobil ve marin için üretilen buzdolabından fırına, ocaktan aspiratöre, klima ve güvenlik sistemlerinden sanitasyon çözümlerine varana kadar küçük/büyük tüm ihtiyaçlarınızı  karşılayabilecek ürünleri size en kaliteli hizmetle sunuyoruz.

Bilişim & Elektronik Güvenlik Sistemleri
Teknolojik gelişim ve değişimleri takip etmekten ve uygulamaktan çekinmeyen şirketimiz bu konuda da uzman ekiplerle çalışmaktadır. Öncelikle şirketimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve yanı sıra müşterilerimize de hizmet vermek üzere kurulmuş yazılım ve bilişim ekibimiz yeni teknolojileri takip ederek çalışmalarını sürdürmektir.

          Kampanyamız da seçilecek 3 kişiye çılgındükkan.com adresinden 25TL değerinde ki dilediği hediyeyi vereceğiz.


çılgındükkan.com dan alabileceğiniz ürünlerden bazıları





     










KAMPANYA ŞARTLARI
  • Klimadakampanya twitter  adresini takip edip 1 adet ürün detay linki bulunan tweeti re-tweet edilmesi
  • Klimadakampanya facebook  facebook sayfasını beğenmek ve herhangi bir ürün paylaşımını tekrar paylaşmak.
  • Blogumun izleyicisi olmanız ve kampanyamızı facebook twitter veya bloglarınızda duyurmanız.
  • Şartları yerine getirdiğiniz linklerle birlikte adınızı ve e-mail adresini yorum olarak bırakmanız şarttır.
KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ:18.06.2012