6 Mayıs 2012 Pazar

China Glaze Ojeler daha sağlıklı ve bakımlı tırnaklar


                    China Glaze Ojeler ile daha sağlıklı ve daha bakımlı tırnaklar...


          Türkiye de bulunması zor markaları ve kaliteyi evlerde bulusturan Tanaçan Kozmetik’ten Türkiyenin yeni  gözdesi Dünyanın bir numaralı ojesi China glaze kalitesini bir çok renk çeşidi ile firmamızda bulunmaktadır. Çatlayan ojeden, ebruli desene kadar size altarnatifler sunan China glaze Tanaçan Kozmetik’de bulabilmeniz mümkündür.


       China Glaze Oje , Amerika’nın ve Dünya’nın en çok tercih edilen en prestijli ve kuvvetli markalarından biridir. Renk seçeneği ve çeşitliliği en geniş olan oje markası olan China Glaze Ojelerimiz , Hollywood yıldızlarının bir kısmı tarafından düzenli olarak kullanmaktadırlar. Buna en iyi örnek son ‘ Bad Romance ‘ Klibinde 70576 Liquid Leather ojesini kullanarak klip çeken ‘Lady Gaga’dır.

        China Glaze ojeler çok kolay sürülür, fırça darbesi bırakmaz. Tek kat sürmek yeterlidir. China Glaze isim anlamıyla China  Cini , Porselen , Glaze ise ışıltı,parlaklık demektir.  Yani Porselen parlaklığında tırnaklar anlamındadır.  İçindeki kristal parçacıkları ve Bilye kapak özelliği sayesinde ojenizin ömrü uzun olur,  şişe içinde kuruma yapmaz. Ayrıca , China Glaze Tırnak bakım ürünleri ile tırnağınıza her anlamda yardımcı olabilirsiniz. Daha uzun ömürlü ve güçlü tırnaklara mı ihtiyacınız varsa, Tırnak güçlendirici ve geliştirici formülümüzü , Daha yumuşak bir deri mi istiyorsanız, Portakal deri yağımızı, Ojenizin kalmasından ve favori renginizin gitmesinden şikâyetçi iseniz , “Kalkma yok!” üst kaplamamız size uygun çözüm sunacaktır.


         Duygularınızı, hayat stilinizi,zevklerinizi ve hatta o gün nasıl hissettiğinizi en iyi ifade eden parçanız tırnaklarınızdır. Her bir renk ayrı bir hikâyeyi , olayı ve duyguyu temsil eder. Bunların hepsi sadece bir renk değişimi ile gerçekleşiyor. China Glaze Oje renkleri bir çok renk çeşidine sahip olmasın , duygularınızı dışarı çıkarmanıza yardımcı olacaktır.


         Bir çok renk seçeneğine sahip bu ojelerimizi Tanaçan Kozmetik  ve Tanaçan’ın tüm yetkili bayilerinden temin edilebilirsiniz. Ürün  ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için 212 221 73 05 numaralı telefondan Tanaçan Kozmetik’e  ulaşabilir yada www.tanacan.com adresinden ürünleri daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder