7 Mayıs 2012 Pazartesi

epazaar.com'dan 1 kişiye Peroxin Vital Hair Complex

epazaar.com sizleri yalnız bırakmadı.

epazaar.com Bu sitede bebek bakım ürünleri, erkek bakım ürünleri, kadın bakım ürünleri sizleri beklemekte.





epazaar.com ziyaret ettiğinizde daha fazlasını bulabilirsiniz.

epazaar.com sizlere harika bir ürün sunuyor. Şartları yerine getiren 1 kişi Peroxin Vital Hair Complex ürünün sahici olacak




Peroxin Vital Hair Complex - %100 Doğal Saç Bakım Ürünü

          Peroxin Vital Hair Complex Özellikleri:
Sorunlu,ince,narin ve zayıf saçların güçlendirilmesi artan saç dökülmelerinin önlenmesi saçların yenilenmesi ve güçlenmesi için yardımcı olarak kullanılır. Yoğunlaştırılmış etkili maddeler sayesinde ,dış etkisi altında bulunan saç tellerini temizlemede yardımcıdır. Kepek oluşumunu ,kaşıntılarını ve buna bağlı saç dökülmelerini önlemede yardımcıdır. İçerisinde bulundurduğu aktif bakım maddeleri her yıkamada saçların yağlılığını geri getirir ve böylece saçları ve saç köklerini kurumaktan korur. Ayrıca içerisindeki özel formül sayesinde doğal vitamin ve minerallerin etkilerini güçlendirici ve tamamlayıcı bir üründür.
        Peroxin Vital Hair Complex Kullanım Şekli:
          Standart saç bakımında akşam yatmadan önce saç diplerine sprey uygulaması yapılarak saçlara ve saç köklerine yedirilmeli masaj yapılarak tentürün etkisini gösterebilmesi için en az 4 saat bekletilmesi önerilir.Günde 1 defa olmak üzere,masaj yaparak işlem tekrarlanmalı sonrada saç bol su ile yıkanmalıdır.(Yapılan Klinik araştırmalar sonucu akşam yatmadan önce yukarıda yapılan uygulamanın sabaha kadar bekletildiğinde daha çabuk etki gösterdiği görülmüştür.)
Peroxin Vital Hair Complex İçeriği:
ÇAM TEREBENTİ, LİMON YAĞI, PORTAKAL YAĞI, MENEKŞE YAĞI, BİBERİYE YAĞI, KARABAŞ YAĞI, LAVANTA YAĞI, KEKİK YAĞI, ÇÖREK OTU YAĞI, A, B, E, F, H VİTAMİNLERİ, KALSİYUM PANTOTENAT


PEROXIN - Uygulama Yöntemleri

-------------------------------------------------------------------------------
Uzun saçlı bayan kullanıcılarımızın saçlarını öne eğip oldukça kolay bir şekilde tatbik etmelerini öneririz.
Uzun ve düz saçlı kişiler ise saçlarına uyguladıktan sonra kalın dişli bir tarakla yavaş bir şekilde tarayarak tüm saça dağıtmaları oldukça uygun bir yöntemdir. Uçları kuru ve kırılma sorunu yaşayan kişiler ise ellerine sıktıkları PEROXIN VITAL'ı özellikle saç uçlarına yedirerek uygularlarsa, belli bir zaman sonra saçlarındaki değişikliği ve yumuşaklığı hissedeceklerdir.
Ürünü tatbik sırasında elinize mutlaka bir miktar saç gelecektir ki bu çok doğaldır. Saçınızı su ile ıslatıp masaj yapsanız dahi aynı sonucu görmeniz muhtemeldir. Çünkü gün içerisinde dökülmesi gereken belli bir saç sayısı vardır. Ürün yağ bazlı bir kıvamda olduğundan, gün içinde zayıflayan ve dökülmesi gereken saçlar elinize yapışır.
Saç dökülmesindeki azalmayı, diğer tatbiklerde elinize gelen saç sayısındaki azalmadan anlayabilirsiniz.
Ürün tatbikinden sonra saçınızı yıkarken çok aşırı şampuanlamayın. Gün boyu etkilerinin saçta kalması ve nem-yağ dengesinin sağlanması açısından herzamankinden daha az şampuanlamanız yeterlidir.
Bazı kullanıcılarımız üründen az bir miktarı saç kremlerinin içerisine koyarak, durulama sırasında uygulayarak saçlarının gün boyu yumuşak ve parlak kalmasını sağlamışlardır.


Bazı bayan kullanıcılarımız ise, rimellerinin içine birkaç damla damlatarak rimellerinin donmamasını, kirpik ve kaşlarına sürerek de kalınlaşmasını ve güçlenmesini sağlamışlardır. (Bilhassa kirpiklere sürerken göze temas etmemesine dikkat ediniz.)
Bayan kuaförleri ve saç boyası kullananlar için: Boya işlemi sırasında, boyanın içine çok az bir miktar PEROXİN VİTAL koyduğunuzda hem boyanın kötü kokusunu maskeleyecek, hem de boya sonrası saçlar oldukça yumuşak bir şekil alacaktır.


KATILIM ŞARTLARI

*Epazaarcom sitesine üye olmak.
*Facebook sayfasını beğenmek paylaşmak

*Epazaar.com sitesinden beğendiğiniz bir ürünü facebook sayfanızda paylaşmak
*Kampanyamızı facebook ve twitter'da paylaşmak
*Kampanyamızı blogunuzda paylaşmak (+1 çekiliş hakkı)
*İzleyicim olmanız.
*Adınızı soyadınızı e-mail adresinizi ve paylaşım linklerinizi yorum olarak göndermeniz.



KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ:20.05.2012
NOT: KARGO ÜCRETİ FİRMAYA AİT